Klaar voor de start- blog!

Hey mogelijke lezers van mijn mogelijke blog

Ik weet dat mijn blog nu 12 dagen (denk ik) bestaat en dat ik nu pas de moeite heb genomen een post te schrijven. Ik heb eigenlijk een  soort van gekozen om tot nu te wachten, omdat ik net een fantastisch week-end achter de rug heb. Ik wil niet opscheppen ofzo, ik wil gewoon goed starten.

Ik ben dus dit week-end met een grote groep mensen naar een plaats geweest om daar een groot geheel te bespreken. De groep had ook een naam, beste mogelijke lezer, genaamd “De Leerlingenraad”. Ik weet wat je nu denkt, beste lezer, dat dacht ik eerst ook. Voor alle duidelijkheid: AL MIJN VOOROORDELEN WAREN FOUT. In dat week-end heb ik zowel mijn mede-leerlingenraders als mijn leerkrachten beter leren kennen en ik kan zeggen dat het stuk voor stuk geweldige en enthousiaste mensen zijn.

In die twee dagen hebben we heel veel kunnen doen, serieuze en leuke dingen. Zo hadden we een vergadering met de directie het uur nadat we een hilarisch bosspel hadden gedaan en die avond nog was er een groot kampvuur met alle mensen van de leerlingenraad plus leerkrachten. De verdere details zijn natuurlijk beroepsgeheim, dat hoort erbij. Op de terugweg naar huis was ik heel hyper en ik kon niet meer stoppen met praten. Ik heb drie kwartier aan één stuk door gepraat en aan een snel tempo natuurlijk. Toen ik thuiskwam had ik een iets minder leuke “verrassing” te wachten staan. Ik moest namelijk àl mijn huiswerk nog doen en ja… Maar die kleine opoffering was het zeker waard (en ik had studie voor Latijn en Grieks de volgende ochtend).

Waarom ben ik blij vandaag? Reden 1: ik heb vele nieuwe mensen leren kennen. Reden 2: er is voor iedereen nog een sprankje hoop helemaal in de verte, ja daar, als je ver genoeg kijkt kan je het zien (als je tenminste niet vergeet je bril op te zetten).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s